Jesu li olovka, pero ili vaše računalo samo sredstva za pisanje? Naravno da nisu!

Jedan od razloga zašto smo našu školu nazvali "Čarobno pero" je i stara, plemenita ideja, koja se zapravo u izvorniku odnosila na olovku. Pitate se: "Je li ovo olovka"? Naš odgovor je: "Ne, ovo je čarobni štapić pomoću kojeg se stvaraju novi svjetovi". Svaki pisac je  u stvarnosti neka vrsta čarobnjaka. Naučite uz nas kako zanimljivu ideju koju pažljivo čuvate možemo pretvoriti u stvarnost. Jer nikad se ne zna. Možda je u vama skriven neki novi Tolkien, Rawlings, Steven King ili Bulgakov.

Naučite pisati žanrovsku književnost od iskusnih pisaca, novinara i copywritera u samo tjedan dana!

Budući da u Zagrebu i Hrvatskoj ima nekoliko škola kreativnog pisanja, mi smo se odlučili za program koji se koncepcijski donekle razlikuje od ostalih. Prije svega, od svakog predavača ćete dobiti potpuni kurs iz opće povijesti književnosti i elementarnih tehnika pisanja, no to je u našoj školi tek priprema za učenje specifičnih spisateljskih vještina i trikova, prilagođenih vašim potrebama.

 

Na taj način vam ostavljamo dovoljno prostora za pisanje i usvajanje novih znanja. Nakon samo tjedan dana provedenih s nama, garantiramo vam da vam svijet književnosti, čak i na profesionalnoj razini, više neće biti nepoznanica, a daroviti i uporni možda će pisanje odabrati i za životni poziv. Također, svi polaznici imat će priliku objaviti svoje radove na popularnom portalu Arte turjen, koji, uz hedonizam, nove medije, glazbu i popularnu znanost, promiče i književnost.